Aashiq Song Lyrics – Billa Sonipat Ala Feat Anshavi Bansal

Aashiq song lyrics presented Billa Sonipat Ala and Anshavi Bansal. this is the latest Haryanvi song sung by Billa Sonipat Ala with music given by Guri Nimana and Aashiq Lyrics also pendent by Billa Sonipat Ala. Aashiq song is published under the label of White Hill Dhakad on 12 Dec 2022. Also Read: Jehda Nasha Song Lyrics by Yohani

Aashiq Song Credits

SongAashiq
SingerBilla Sonipat Ala
MusicGuri Nimana
LyricsBilla Sonipat Ala
FeaturingAnshavi Bansal & Billa Sonipat Ala
Music LabelWhite Hill Dhakad

Aashiq Song Lyrics in Hindi

लत्त तेरा माथे पे यो घासद को आर्या रे
मर्या रे मैं जान ते मर्या मैं
उम्र तेरी 18 से सु छोरा कवर मैं
छैया मैं दिल पे छा रहा मैं
रे चोरी द्वज्या ने मने मरवावेगी
सूट तने गद्दे से आज यो काला क्यू
मैं आशिक वो तेरा गुलाब अला सु
मैं छोरा गदर घना से चोरी चला तू
इंटरनेशनल काम कर यो तेरे अला देसी रे
तू खोरी से किन ख्याल में
तेरी करद्यु सेट मैं शतरंज रे
चले कैश उड़द छोरा नोट की कोई फिकर नहीं
बिजी कम में वाइब में जीना नेगेटिविटी का जिक्र नहीं
ओह हवा में इश्क उठावे है या क़त्ल ख़ुशबू जुल्म तेरी
कहना तेरा माने है या आज्ञाकारी कलाम मेरी
आंख ब्राउनी लेरी मैडम कॉलर बोन पे तितली भी
आन ते पहला धरती पे मेरे लेखा में तू लिखली थी
जे देखे या तने उडा द्यु तोते रे
रिया क्र चिंता मत करो यार के होते रे
सपोर्ट में ख्याल तेरी मार्के सिट्टी रे
छोड़ माई चाल्या क्र पाक के टीटी रे
पंछी जिसि फितरत मेरी आसमान में घूमेगी
क्रुंगा इतने लाड तेरे मेरे माथे ने तू चुमेगी
आंच तेरे पे आन नी दे बिल्ला सोनीपत आला रे
पीसा की मेरे गले घानी तेरे गले फूल माला रे

मार पट्टा पर हाथ चोरा तने तारीख करने की कुंजी है
लाख छोड़िया छोड यार का दिल तेरे पे ठहर्या है
आज ती नी देखा होगा आशिक इस मिजज का
बुक करवा द्यु पर्सनली तु
नाम बता दे जहाज का
हरयाने ते लेन आए तने टीम ऑल गुड आले रे
देखे कृतके खोज नाम पड़े चले पे चले रे
शाम वा खेत की रे बालू रेता की
उड़े चले अपनी ना चले नेताओं की
आई लव यू टेन जानेमन
मेरी उमर में तेरे ला दूंगा
तेरे कहने ते पत्ते हलेंगे
तेरे कहने ते धुम्मा था दूंगा
भोला बाबा देख लेगा जो
होना से वो होगा
छप छोड़ द्यु इसी मैं
पछे ते जमाना तोहवेगा

Aashiq Song Lyrics in English

लत्त तेरा माथे पे यो घासद को आर्या रे
मर्या रे मैं जान ते मर्या मैं
उम्र तेरी 18 से सु छोरा कवर मैं
छैया मैं दिल पे छा रहा मैं
रे चोरी द्वज्या ने मने मरवावेगी
सूट तने गद्दे से आज यो काला क्यू
मैं आशिक वो तेरा गुलाब अला सु
मैं छोरा गदर घना से चोरी चला तू
इंटरनेशनल काम कर यो तेरे अला देसी रे
तू खोरी से किन ख्याल में
तेरी करद्यु सेट मैं शतरंज रे
चले कैश उड़द छोरा नोट की कोई फिकर नहीं
बिजी कम में वाइब में जीना नेगेटिविटी का जिक्र नहीं
ओह हवा में इश्क उठावे है या क़त्ल ख़ुशबू जुल्म तेरी
कहना तेरा माने है या आज्ञाकारी कलाम मेरी
आंख ब्राउनी लेरी मैडम कॉलर बोन पे तितली भी
आन ते पहला धरती पे मेरे लेखा में तू लिखली थी
जे देखे या तने उडा द्यु तोते रे
रिया क्र चिंता मत करो यार के होते रे
सपोर्ट में ख्याल तेरी मार्के सिट्टी रे
छोड़ माई चाल्या क्र पाक के टीटी रे
पंछी जिसि फितरत मेरी आसमान में घूमेगी
क्रुंगा इतने लाड तेरे मेरे माथे ने तू चुमेगी
आंच तेरे पे आन नी दे बिल्ला सोनीपत आला रे
पीसा की मेरे गले घानी तेरे गले फूल माला रे

मार पट्टा पर हाथ चोरा तने तारीख करने की कुंजी है
लाख छोड़िया छोड यार का दिल तेरे पे ठहर्या है
आज ती नी देखा होगा आशिक इस मिजज का
बुक करवा द्यु पर्सनली तु
नाम बता दे जहाज का
हरयाने ते लेन आए तने टीम ऑल गुड आले रे
देखे कृतके खोज नाम पड़े चले पे चले रे
शाम वा खेत की रे बालू रेता की
उड़े चले अपनी ना चले नेताओं की
आई लव यू टेन जानेमन
मेरी उमर में तेरे ला दूंगा
तेरे कहने ते पत्ते हलेंगे
तेरे कहने ते धुम्मा था दूंगा
भोला बाबा देख लेगा जो
होना से वो होगा
छप छोड़ द्यु इसी मैं
पछे ते जमाना तोहवेगा

Aashiq Song Lyrics in English

Latt tera mathhe pe yo ghashd ko aarya re
Marya re main jaan te maarya main
Age teri 18 se su chora kwara main,
Chhaa rhya main dila pe chha rhya main
Re chori dtjya ne mne mrwawegi
Suit tne gaddya se aaj yo kala kyu
Main ashiq voye tera gulaba ala su ,
Main chora gadar ghna se chori chala tu
International kam kre yo tere ala desi re
Tu khori se kin khyala mein
Teri kardyu set main chessi re,
Chale cash udanda chora nota ki koi fikar nhi
Busy kam mein vibe mein jeena negativity ka jikar nhi
Oh Hawa mein Ishq udhaawe hai ya qatal khushbu julm Teri
Kehna tera Mane hai ya agyakari kalam meri,
Ankh brownie leri madam collar bone pe titli bhi
Aan te pehla dhrti pe mere lekha mein tu likhli thi
Je dekhe or tane uda dyu totey re,
Rhya kr don’t worry yaar ke hote re
Support mein khdya teri marke sitti re
Chod mai chalya kr Pak ke tt re
Panchhi jisi fitrat meri asman mein ghumegi
Krunga itne laad tere mere mathe ne tu chumegi
Aanch tere pe aan ni de billa sonipat ala re,
Peesa ki mere ghale ghani tere ghalu flower mala re

Maar patta pe hath chora tane date karan ki kehrya hai
Lakh choria chhd yaar ka dil tere pe thehrya hai
Aaj tyi ni dekhya hoga aashiq is mijaj ka
Book krwa dyu personally tu ,
Naam bta de jahaj ka
Haryane te len aye tane team all good aale re
Dekhle krke search nam pade chale pe chale re
Sham va kheta ki re Balu reta ki,
Ude chale apni na chale neta ki
I love you tane janeman
Meri umar mein tere la dunga
Tere kehn te patte hallenge ,
Tere kehn te dhumma tha dunga
Bhola baba dekh lega Jo
Hona se vo hovega,
Chhap chhod dyu isi main
Pachhe te zamana tohvega

Aashiq Full Video Song

Who sung the “Aashiq” song?

Billa Sonipat Ala

Who wrote the lyrics of “Aashiq” song?

Billa Sonipat Ala

Leave a Comment